Healing Touch for Animals®

Healing Touch for Animals® is een energetische methode die werkt met zachte aanrakingen, rechtstreeks op de grote (en soms kleine) energiecentra- de chakra’s-  van het dier.

Chakra’s van mens en dier zijn de verbinding tussen de energievelden om het lichaam en de fysieke processen in het lichaam. Denk hierbij aan spijsvertering,  hormonale processen, maar bijvoorbeeld ook aan ademhaling en bloedsomloop.

Open, stromende energiecentra zijn de basis voor het lichaam om te kunnen functioneren. Stroomt de energie mooi door, dan kunnen spieren en weefsels zich ontspannen en alle levensprocessen optimaal werken. Homeopathische remedies, essentiële oliën, kruiden of Bach Bloesems kunnen dan beter hun werk doen. En massages, osteopatische behandeling of fysiotherapie hebben een groter en dieper effect als de energiecentra goed stromen.

Hieronder zie je een korte film van 3 minuten met de labrador Guusje, die door de Healing Touch consulten verlichting krijgt van het ongemak veroorzaakt door een grote vetbult die na weghalen snel weer terug groeit.