Senioren check en jaarprogramma massage/ HTA® voor de oudere hond

Een grijze snuit, wat ongemakkelijker lopen, wat minder snel;  je hond gaat bij de senioren horen. De spieren worden minder soepel, er ontslaat misschien tandsteen, er komen ouderdomsongemakken als artrose of ouderdomsdiabetes.  Je hond hoort bij de ouderen vanaf een jaar of 5 als hij/ zij erg groot is (50 kilo) en vanaf een jaar of 7 voor de middelgrote hond. Vanaf deze leeftijd is het een goed idee je hond wat beter in de gaten te houden.

HeelDier biedt hiervoor een  senioren check aan en ondersteuning gedurende het jaar in de vorm van Healing Touch for Animals® (HTA®)interventies en massages om haar/ hem energiek, soepel en in balans te houden. Tevens geven wij een  voeding- en voedingssupplementen advies.

Bij de senioren controle wordt je hond door de dierenarts Hélène Versteeg fysiek bekeken en gecontroleerd. Er wordt gekeken of eventueel tandsteen zonder narcose verwijderd kan worden, dat scheelt de hond de belasting van een narcose.  

Met bioresonantie technieken worden de volgende waarden uitgemeten:

Zuur/base- huishouding (oudere dieren zijn praktisch allemaal verzuurd als ze op brokken staan zeker); vitaminen- en mineralen balans; voedingstest eigen voeding en overgevoeligheden voor bepaalde voedingsbestanddelen;

Stofwisseling; nieren, lever,  lymfe en bewegingsapparaat op eventuele artrose/ artritis. Indien nodig krijgt uw hond direct  een behandeling voor de gewrichten.

Door gecertificeerd Healing Touch for Animals® practitioner, Helen Panneman worden de energiecentra van het lichaam geanalyseerd en een interventie gegeven om deze goed te laten openen en in elkaar te laten stromen. Dit is de basis voor een lichaam in balans.

U krijgt een advies op maat mee voor uw hond.

Gedurende het jaar kunt u uw hond een keer per kwartaal een Healing Touch for Animals®interventie laten geven om de energiecentra optimaal te kunnen laten stromen gevolgd door een massage om spierspanningen en chronische stijfheid  te voorkomen en bevordering van de bloedsomloop. Een massage kan voor oudere honden bovendien aangenaam zijn en rustgevend werken, waardoor endorfine vrijkomt die pijnstillend en stress verlichtend werkt. U krijgt een aantal technieken mee die u tussen de sessies door zelf op uw hond kunt toepassen.

 

Een eerste senioren check bij HeelDier duurt 1,5 uur is €119,-

Kiest u voor een abonnement  van 3 of 4 keer per jaar dan betaald u €75,- vanaf de tweede keer

 

Een combinatie Healing Touch for Animals® gevolgd door een massage is €69,-   

Kiest u voor een abonnement van 4 keer per jaar dan betaald u €60,- per keer

 

Senioren spreekuur op: donderdagochtend bij HeelDier in Harmelen.  

 Maak een afspraak; info@heeldier.nl of bel met 06-25318853 (Hélène Versteeg) of 06-30505201 (Helen Panneman).