Workshop in de Franse Bourgogne: Omgaan met mens en dier in energetische verbinding.

Een  workshop- en vakantie week  waarin energetisch zijn, voelen, weten en ervaren van energieën je handvatten geven om in het moment te zijn. Energetische verbinding  in het prachtige spirituele centrum LaMer in de Bourgogne. Door samenkomst van twee leylijnen op het terrein is er een  krachtige energie voelbaar die je gevoeliger  maakt . Gedurende  deze week zijn er vier workshops rondom het thema energetische verbinding.  Het centrale thema is: In energetische verbinding zijn met jezelf en de ander.  De workshops vinden met name buiten plaats in de vrije natuur, waar we kunnen genieten van golvende heuvels en vergezichten die het landgoed biedt.

Alles is energie, zo makkelijk gezegd: in deze module krijg je theoretische kennis aangereikt over chakra’s, subtiele energie, energiestromen rondom lichamen, energieën van mens en dier, en gaan we vooral voelen wat die energie dan is, hoe je zintuigen hier een rol in spelen in verbinding met jezelf. Herken jezelf, erken jezelf, ken jezelf.

Connectie met de ander, connectie met elk ander wezen met vooral veel aandacht hoe je kunt werken met dieren. Ervaar hoe  je die subtiele energiestromen bij mensen en dieren kunt voelen. We gaan onder andere werken met het (jonge)muildier  en de shetlander die op het terrein wonen.

Connectie met energetische aanraking, Wat voel je bij jezelf, bij een ander, mens en dier. Wat zend je uit en kun je ontvangen. Oefeningen in het bewust werken met jouw energetische krachten.

Connectie met remedies, kruiden, planten, bloemen bestaan net als wij uit elektromagnetische golven. Hun eigenschappen kunnen ons helpen te helen: hoe kun je je lichaam ondersteunen en met welke energetische interventies en remedies. Overzicht van het palet en inleiding  werken met essentiële oliën.

De omgeving en verblijf bij La Mer.

Je verblijft 6 nachten op La Mer in kamer, in huurtent of eigen tent. Een prachtige plek met vele mogelijkheden tot uitstapjes of gewoon rustig in het centrum zijn. De workshop begint op zondagavond 11 augustus met een diner om 20.00 uur en eindigt op zaterdagochtend 17 augustus na het ontbijt.

De omgeving van La Mer biedt veel bezienswaardigheden, waar je van  kunt genieten: Beaune, Autun, Dijon, Chalon sur Saône, Maçon, Cluny, Taize, Fontanay en Vezelay zijn bekende cultuurplaatsen. De natuur , wijnvelden en gastronomie zijn zeer geliefde ingrediënten van de Bourgogne.  Er zijn veel (Uchon Keltische) wandelpaden en een (op 20 km afstand)  “voie verte” waar een ex-spoorlijn over ca. 100 km is omgebouwd tot een prachtig fietspad.

Kosten.

Verblijf van 6 nachten in eigen tent inclusief maaltijden:  €350,- per persoon.

Dit regel je zelf met LaMer: info@la-mer.nl

Workshop Omgaan met mens en dier in energetische verbinding, 4 dagdelen €329,-

 

Inschrijving.

Minimaal aantal deelnemers 6, maximaal 12.

2 begeleiders: Helga Meurs en Helen Panneman, wil je meer over ons weten: kijk dan op de HeelDier site waar wij beiden als therapeuten bij zijn aangesloten (www.heeldier.nl).

Inschrijven kun je door een email te sturen naar: info@helenvoordieren.nl

Of bel voor meer informatie naar: 06-30505201 (Helen)  of 06-14654409 (Helga)