ondersteuning bij wedstrijden
eldey

Eldey is een 12 jarige merrie die haar eerste jaren een aantal veulens heeft gehad. Niet zolang geleden kwam ze op mijn pad en ik ontdekte dat ze heel temperamentvol was en erg goed kan telgangen. Daar droomde ik mijn hele leven al van: een wedstrijdpaard dat echt kan telgangen.

In het voorjaar van 2011 heb ik een aantal wedstrijden met haar gereden en het ging erg goed. Wel was ze nerveus, zodra ze op de wedstrijdbaan kwam wilde ze gaan en ze was veel te weinig op mij gefocust. Aan Helen heb ik gevraagd haar een Healing Touch behandeling te geven met als intentie om haar nervositeit te kalmeren, wel haar voorwaartse drang erin te houden en beter op mij te focussen. Dit hebben we gedaan een week voor een wedstrijd. Daarna was de nervositeit van Eldey direct minder, maar ze was te “eager”. Haar energie stroomde voluit.

Voor een volgende wedstrijd heeft ze opnieuw een behandeling gehad gericht op focus.Sindsdien is haar nervositeit omgezet in enthousiasme. Haar focus is veel beter, waardoor we samen met zeer veel plezier de wedstrijden ingaan. En erg leuk: ze verbeterde haar telgangrecord direct. Uiteraard is het een totaalpakket: training, goede verzorging en voeding, waarbij de Healing Touch behandelingen een goede ondersteuning zijn.

september 2011,
Cora W., Gassel.