ondersteuning bij ziekte
lady

Onze Maine Coon poes Lady van 10 jaar is op 14-12-2010 geopereerd aan dunne darmkanker, de volledige tumor is weggehaald, maar de uitslag van het onderzoek: adenocarcinoom met een slechte prognose (nog 2 mnd?). Binnen de traditionele diergeneeskunde was ik uitbehandeld.  Ik wilde GEEN belastende behandelingen meer, WEL de keuze voor een kwalitatief goede periode voor de rest van haar leven. Maar afwachten tot ze weer klachten krijgt is erg frustrerend.Wat kan ik nog voor haar betekenen?

Op 20 januari 2011 stond er een stukje in de krant over Healing Touch voor dieren, ondersteunend ook bij kanker. Mijn interesse was gewekt. Door deze behandeling wordt het energiesysteem in balans gebracht, het dier voelt zich beter, ontspant en haar zelfhelend vermogen is in staat om de tumorcellen beter te weerstaan. Het is NIET belastend en zeker zinvol omdat een optimaal energiesysteem ALLE lichaamsfuncties beter laten werken. Dit was wat ik zocht voor Lady. Vanaf januari 2011 werkt Helen nu met haar.

De eerste keer en 1x tussendoor bij ons thuis en verder in overleg wekelijks of om de 2 weken op afstand ongeveer een half uur. Met diverse technieken en oliën passend bij Lady om haar meestal lage energie op een hoger niveau te brengen en beter te laten stromen. En om aan blokkades die zij regelmatig heeft op haar spijsvertering/misselijkheid/buikgebied extra aandacht te besteden. Soms is het heel makkelijk om alles weer lekker open te zetten en te laten stromen, omdat Lady al gewend is aan het energiewerk en zich makkelijk openstelt. Het geeft veel warmte, ontspanning en liefde, vaak wederzijds volgens Helen.

Het is nu 1 september 2011 en het gaat nog steeds goed met Lady.  Ze eet goed, haar gang naar de bak is normaal en ze is heel tevreden. Kortom, ze zit goed in haar vel. En de verslagjes die ik na elke behandeling over de mail van Helen krijg, lees ik uiteraard met grote belangstelling.

Zou Lady er nu nog zijn, als “Helende Handen” haar NIET zouden ondersteunen??

Bep v.V,Utrecht